dissabte, 22 d’octubre del 2011

tot final té el seu soparet........ o banquet!!!!

Tots sabem que qualsevol excusa és bona per fer un soparet, però si a més a més hi ha un argentí pel mig es converteix en una excel·lent parrillada!!!
Un cop hem acabat la nostre mico-experiència, hem reunit a voluntaris i amics per seure, xerrar, beure i compartir la nostra multiculturalitat.
La gran recepta consta de 16 persones (Ticos, Guatemaltencs, Argentins, Britànics, Françesos (Guadalupe), Colombians, Espanyols i Catalans), 9-10 kilos de carn variada, cerveses (Heineken, Pilsen, Imperial), una ampolla de 3 litres de Ron Cahuita (fet de coco) i chimichurri fet per la prestigiosa cuinera Eva Reñé.
Aquí tenim unes fotos del gustós resultat:
  Pollo, cola de solomillo,chorizillos picantes, carne de res.
 Joel i un servidor. (em falta una mica de morenó)
 Dexter i Eugene
 Juan, El "parrijero" mayor
 Chorizillos picantes amb chimichurri i torta de maíz
 Tots els micos del Jaguar Rescue Center
 Hay!!! perdoneu, s'he m'ha colat una foto dels suburbis del Bronx
La veritat és que necessitem urgentment una mica de platgeta

A falta de calçotades i bolets de tardor, ja podeu veure que ens cuidem força. una abraçada a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada