dissabte, 28 d’abril del 2012

Un altre canvi de rumb

Estem asseguts en una terrassa on fa escassament 10 minuts que ens hem menjat unes pizzes artesanes, d'un italo-brasiler, el seu pare un sicilià de cap a peus, i el seu fill, un pizzero que ens permeten dir: fa unes pizzes de puta mare. El nostre hostal de Rio, ubicat al barri de Santa Teresa, un dels bohemis, artístic per llegat  i ex-burgés, ens alberga a les seves entranyes i la seva localització a vista d'ocell ens permet contemplar part de la gran ciutat que és Rio. Però la nit i les llums que donen vida a partir de mitja tarda ens mostren una part que ens encisa, i fa que aquest hostal guanyi prestigi i faci a la vegada el moment més confortable.

Vista des del Terra Brasilis

Però dins d'aquest entorn idíl·lic hi ha una dura realitat, bonica i trista a la vegada, un comiat... tots quatre junts parlem del tema ja que a partir de demà les nostres vides tornem a canviar. És la part que menys ens agrada, aquest comiat serà realment trist i dur, però a la vegada ens reconforta perquè tots aquests dies han estat realment més que especials.
Demà és el gran comiat, i a partir d'ara hem de continuar la nostra aventura i el nostre camí. Encara no hem decidit on anirem i que farem...potser ens quedem un o dos dies més a Rio de Janeiro i fem temps per decidir on ens durà el vent.
Sigui el que sigui aviat us mantindrem informats.

Com sempre agraïts de que ens acompanyeu en aquesta aventura.
Alegria i molta llum!

e&e

Instants que ens roben el cor ...

Un petit recull amb instantànies de les aventures viscudes les últimes dos setmanes amb la nostra estimada visita familiar.
Que les disfruteu, amb amor

e&e

Tot el dia mirant per la finestra ... quina poca feina tu!

Carrers de Paraty

Tanager - va entrar dins una casa i el varem alliberar. Preciós!

Desprès de molts dies d'entrenament per fi ho ha aconseguit!

Floretes boniques ...

i floreros!!!
Instant de felicitat a Ilha Grande

Venia remant des de casa..quines ganes de veure'ns!! 

Mico estrella (Callithrix jacchus) Espècie invasora a Ilha Grande

Escalinata de Santa Teresa (Rio de Janerio)

Idem - preciós el treball de Seleron

Cristo do Corcovado, amb una mica de boira