dimecres, 21 de març de 2012

Quan tot es fosc...l'Amazones s'omple de llum.

Aquesta entrada va dedicada a les mares patidores i a la gent aprensiva amb els BITXETS!!!!
Totes les nits que estiguérem al Parc Nacional Amacayacu les varem aprofitar per a sortir en busca de les besties ferotges i els monstres crepusculars. Aquests son ser els resultats:


No hem posat peu de foto ja que totes aquestes especies son noves per la ciència i encara estan per classificar, portaran el nom de les persones que ens envieu un comentari... jejejje

apa siau!
e&e

diumenge, 18 de març de 2012

Bem-vindo a Brasil!!!

Creuem frontera per arribar a peu a Tabatinga..quatre carrers més enllà de Leticia (Colombia).

El nostre vaixell
Allí disposats a fer un creuer fluvial per l'Amazones  i arribar a Manaus..així estalviar-nos els exagerats preus que posen per fer vols nacionals! i tota una experiència... dormir 3 nits en una hamaca, menjar en torns, vistes espectaculars, postes de sol de somni, dofins rosats i grisos, ocells, música brasilenya, i sobretot la bona companyia de les noves amistats!

Sense hamaques
Amb hamaques
Vistes des del vaixell - selva Amazònica
Quatre dies desprès arribàvem a Manaus, una super ciutat embotida dins l'Amazones, força grisa, molt bulliciosa i amb poc atractiu. Les 8 amistats fetes al vaixell van continuar a l'hostal on ens trobem ara mateix. I com no, la gran majoria espanyols, així que vam aprofitar per fer un soparet del tot casolà. Truita de patates, pa amb tomate i sangria! Fantàstic tot plegat.

La pandilla
Avui reclosos a l'hostal, plou força, així que aquestes estones són perfectes per aprofitar i escriure una mica.
Al costat la "pandilla", uns llegint, altres tocant la guitarra, la pandereta i cantant. Això NO para.

Un petonàs a tots
e&e

MUA,
e&e