dimecres, 29 de febrer del 2012

Al pulmó del món

El capità de l'avió avisa que el viatge serà d'hora i mitja, trenta minuts menys del previst degut a la bona climatologia. Mirem impacients per la petita finestra de la fila 25, l'última, i pel moment només es veuen muntanyes de núvols...
S'apropa l'hora d'aterrar i poc a poc l'univers ens regala unes vistes que no esperàvem per a res del món veient minuts abans la condensació de núvols que hi havia. Doncs el regal és un mar d'arbres el qual la vista no dona per veure on acaba, i de cop un riu per aquí, i un altre per allà..petits, grans, amples, estrets, serpentejats... fa molt bona pinta. Però de cop, com si d'una figura desmesurada es tractés, a l'altura que encara estàvem apareix sinuosament el riu amazones. Em cauen les llàgrimes. Desprès de somiar tota la vida amb aquest paisatge, de cop i volta el veig des de les altures que crec que és unes de les vistes més precioses que he vist mai, espectacular. Ens mirem amb l'Enric i no podem creure que tenim gravat a les nostres retines.
Es nota que ha plogut, està tot inundat i això és bona senyal. Les illes enmig del riu es desdibuixen per les aigües que entren dins de les seves entranyes..totes les cases tenen a la porta el seu cotxe particular, les canoes. Quin paisatge tant autèntic.
I per un moment sobrevolem Colombia, desprès Brasil, Perú i aterrem a Colombia, el triangle en pocs quilòmetres quadrats!
Demà comença l'autèntica aventura com a voluntaris del Parc Nacional Natural Amacayacu. Conviure amb l'esperit de l'amazones només amb la natura, sense agents contaminants... i sense Tocant tucans..oh!!! però en pocs dies prometem fotos i super relats del nostre somni fet realitat.

(no podem adjuntar cap imatge ja que hi ha una cobertura és massa lenta)

Molta llum,
e&e

dilluns, 27 de febrer del 2012

Captivats

Ja fa més d'un mes que vaguem per aquestes espectaculars terres, i volem compartir una petita mostra del que han gravat les nostres retines ...i càmera fotogràfica!

Teranyina dibuixada per la rosada

El bosc respira amb els primers raig de llum


Captant els colors que ofereix Chingaza

Dona que ven fruita, forma part d'un seguit d'escultures de ferro que
 representen les vides quotidianes de Cartagena de Indias 

Fent amics ...

... i amigues?

Pensamiento, 1992 Bronze (Botero)

Venus dormida, 1994 Bronze (Botero)

Río Claro



La Moreneta i la senyera a Bogotà.... sens cau la llagrimeta

Ornament pectoral en or (Museo del oro de Bogotá)

Detall de l'exposició del Museo del Oro de Bogotá


En elsWC's de Colòmbia només es pot entrar amb pintes d'indígena, jejeje

Detall del preciós hotel "El Duruelo" de Villa de Leyva





Àliga Paramuna (Geranoaetus melanoleucus)