dijous, 19 de gener del 2012

Adéu Costa Rica

Desprès de quatre mesos entre Costa Rica i Panamà, es va acostar l'hora per despedir-nos del que durant molt de temps va ser la nostra segona casa, Puerto Viejo. Un poble molt entranyable, amb molta energia, i on l'ambient era indispensable per sentir-nos molt acollits.
Moments de platja, de relax, de creativitat, de llargues i interessants converses, d'intercanvis, de moltes emocions, de tristesa, d'angoixa, de rialles, d'abraços, de yoga i altres activitats físiques, de plors, de soledat, de companyerisme, de reggae, de llibertat, de vida, Pura Vida, llum, natura, família ... interminables paraules per descriure tot el que varem viure i sentir els 2 mesos que vam compartir amb Puerto.
Molta gent ens ha robat el cor, però amb aquest grup en especial, hem compartit moments increïbles en tots els sentits.


S'acaba l'etapa Puerto per iniciar l'última ruta per Costa Rica, i la veritat és que molt ben acompanyats: En Joan, l'Assumpta, en Pau i la Neus. Un total de 6 persones compartint 15 dies que prometien..i així va ser.
L'aventura va començar tant sols pujar al cotxe, els que ho vareu compartir ja sabeu de que parlem..potser uns 1.500 km 6 persones al cotxe, i com si res. Moments divertits, però apretats!
Tortuguero, El Arenal, Monteverde, San Gerardo de Dota i Corcovado van ser els lloc escollits.

Ruta fins a la Cascada al poble de San Gerardo de Dota

Doncs així va ser, uns dies en família, productius, i molt divertits, per acabar d'arrodonir els nostres dies al país TICO.

* Tuanis (molt divertit, simpàtic, genial) - Puerto Viejo - Soda - Pura Vida - Daniela Chile - Maria - Mae (tio) - Jaguar Rescue Center - Joel - Dan - Pajaros - Serp de Coral - Robbie - Daniela -  Dendrobates (granotes precioses) - Carlos - Bego - Ostional - monitos - paella de verdures i de marisc - Dex - Eugene - canalons de verdures i de carn - Las Mirandas - Neus - Mejenga - Reggae - Gallo Pinto - Casado - Rice&Beans - Colones - Tortuguero - T.Alfonso i T.Ramona - El Castillo de la Riviera (Mikky i Tatiana) - Monteverde - Núria i Marc - Rondon - Corcovado - Clara i Cèline - Tortugues - San Jose - Reixes - Selva - Omero i Bob Patiños (Els Simpson = Homer i Actor Secundario Bob) - Pau, Assumpta i Joan - Birruas (cerveces) - Tapa Dulce (Panela) ... i molt molt amor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada