divendres, 27 de gener del 2012

Colombia - capitol II

Abans de marxar de Medellín hem de decidir si anar cap a la zona cafetera, o bé a una zona més oriental, Rio Claro, on hi ha una reserva biològica i on diuen que és una de les millors zones per veure ocells.
Obviament tots sabeu l'opció que devíem escollir, no?
Arribem a Rio Claro, quan ja es fosc, enmig d'una curva, i enmig d'una gran vall, envoltats de majestuoses alçades.. no és cap mena de poble, tant sols, un hotel i un restaurant. Traguem saliva.
L'endemà ens despertem ben d'hora per poder entrar a la reserva i poder veure molts ocellets..i bé, si ens vam despertar d'hora però no varem tenir gaire sort amb els ocells...ni amb la reserva. Tampoc era res de l'altre món, i per moments era com estar a les rambles. Un pel desil·lusionant.
Sense tots els elements turístics més potencials, seria un paradís.




Decidim marxar en principi cap a Manizales, però les mil aventures ens passen fins al punt que acabem a un poble, molt peculiar, amb més de 1.000 borratxos, música tradicional i ambient divertit..jejeje la Dorada.
Allí només hi estem de pas, al final, amb els plans més que canviats i decidim marxar cap a Bogotà.
A les 7.30h surt un bus el qual en principi al cap de quatre hores ens ha de deixar a la gran capital. 
Problema 1: la via principal està tallada per unes obres, i el viatge de 4 hores es converteix en un de 7
Ho acceptem perquè la mitja dels nostres viatges en bus sol ser de 10 hores per tant aquest ens sembla relativament curt.
Problema 2: dos hores desprès d'haver sortit el bus es queda tirat enmig del no res..i passat un poble que es diu Lérida.
El bus ha petat, el motor totalment inservible.
Passen 3 hores fins que no arriba un segon bus a recollir-nos. Bé, en principi 5 hores desprès hauriem d'arribar a la capital, però no se si es te en compte que l'hora d'arribada coincideix amb l'hora punta dels bogotans, i a més s'hi ha de sumar el plus "pluja". Caos enmig d'una super ciutat, que només per atravessar una part estem més de dos hores.. fet i fotut passen 13 hores fins que arribem a la nostra destinació. Ens consola que la resta de passatgers venen de Barranquilla, població al nord est del país, i ells porten ni més ni menys que 25 hores.
Ara ens trobem a casa d'uns familiars, ben atesos i com a casa. Això és mereix un capítol a part així que a la pròxima us expliquem les sortides realitzades amb ells.

Una abraçada dolça i aquests dies compartint el fred amb vosaltres..
e&e 

1 comentari:

  1. uiii quin cansamentttt..ff..jeje..però bueno, ja esteu al lloc!! ara a descansarrrr eeeeeeeeehhhhhhh¿?¿?¿ que ho necessiteu també!!i a patejar Bogotà!!! ànims parella!!!!muaks des dels Arcs ff..:p:p

    ResponElimina