dilluns, 31 d’octubre del 2011



    "Chef Enric"


Hamburgueses de llenties: (4 persones)

400gr. de llenties deshidratades.
3 galls d'all.
1 ramet de julivert.
2 ous
100 gr. de pa ratllat


Les proporcions seran a ull, ja que a les cuines ticas no hi ha tot l'instrumental que desitjaríem.
Per començar agafarem uns 400 gr. de llenties deshidratades, i les posarem en remull un dia avanç.
Un cop hidratades les bullirem fins que quedin toves.


Les escorrerem i les picarem (en cas que tinguem "turmix") i si no, aixafades amb una forquilla, fins que quedi una pasta. Afegirem l'all i julivert un cop ben picats, i ho barregem. També podeu afegir les espècies que vulgueu ... al vostre gust.
Només cal donar forma d'hamburguesa. Un consell, no les feu gaire gruixudes perquè no es faran bé.


Tot seguit, passarem a arrebossar-les amb ou batut i pa ratllat, i les fregirem amb mig dit d'oli fins que quedin ben torradetes. Cal tractar-les amb molt de compte ja que es poden trencar amb facilitat.


JA ESTÀ!! Mireu que n'és de fàcil.
Ara la podeu presentar com vulgueu, jo us proposo aquesta:
dos llesques de pa d'hamburguesa, dos rodanxetes de tomàquet, una fulla d'enciam, un parell de làmines de cogombrets (pepinillos pa los amigos) i ceba cuita. Afegiu ketchup, maionesa, mostassa.... el que vulgueu.



És recomanable que el pa de hamburguesa sigui integral i torradet. Guanya molt!
Qualsevol dubte ens ho feu saber.
Bon apetit!!!!

1 comentari:

  1. Bones! la Cristina m´ha recomanat aquest blog i realment he quedat" fascinada ", m´agrada molt el que feu. Molta sort en la vostra aventura.Petonets.

    MARIVI.

    ResponElimina