divendres, 30 de setembre del 2011

Jaguar Rescue Centre

El centre de recuperació de fauna Jaguar, ens obra les portes el proper dilluns per tal de començar la segona fase de la nostra aventura per Costa Rica: aquesta fase és "formació gràcies / a costa dels voluntariats".
La duració del programa és de tres setmanes, 5 dies per setmana, i amb un horari de treball força interessant, de 8.00 h a 16.00 h (amb una hora de descans al migdia).
Les feines a realitzar seran: rampillar els camins i herbes, treure caques d'animals, ens varen dir de cavalls, però nosaltres no varem veure cap cavall, preparar i donar de menjar als animals, cuidar de les cries petites, sobretot dels primats (ara mateix dos espècies diferents - aullador i oso peresozo de dos dits (m'haurieu de sentir pronunciar ràpid oso peresozo, jejeje), i el més interessant, és el recreo dels monos per dins del bosc, el qual portes a tota la manada a la selva i els deixes lliures perquè puguin interactuar amb les manades salvatges.

Desprès de tota aquesta feinada, doncs suposem que anirem a la platja d'aigües turqueses que tenim al davant del centre, ens farem un banyet, i tot seguit marxarem cap a l'hostal a 1 km del curro, a preparar el berenar / sopar.

Els dos dies lliures per setmana que tindrem, encara no els tenim programats ...
Així doncs les properes setmanes, per fi, tindrem hores ocupades per treballar, utilitzar el coco i absorvir totes les novetats possibles.

Us adjuntem la fotografia d'un mono aullador, espècie que conviurem més aquests dies.
Ell potser s'ho pensa de conviure amb nosaltres, però creiem que ho farem el millor possible!!!

e & e 

2 comentaris:

  1. M'encanta que hagueu fet el blog per compartir la vostra aventura amb nosaltres! Ei, així dilluns a la feina, no??? ;-)..
    Us aniré llegint i comentant, of course.
    Una abraçada per als dos.
    Magalí

    ResponElimina
  2. Molt interessant i divertit.
    Esperem que gaudiu molt d'aquesta experiencia.
    Isabel i Xavier

    ResponElimina